Wireless op Facebook

Over ons

Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een lokaal project van enkele enthousiastelingen uit het Antwerpse is uitgegroeid tot een nationaal netwerk met meer dan 600 wijd verspreide toegangspunten: Wireless België.

Wireless België is ontstaan vanuit de visie dat toegang tot het internet voor iedereen mogelijk moet zijn ongeacht de geografische locatie en het daar bestaande aanbod van de “mainstream” providers. Daarom biedt Wireless België aan elke particulier de mogelijkheid om gratis met het internet te verbinden.

Dankzij zowel de grenzeloze inzet van de oprichters, de talloze medewerkers en sporadische vrijwilligers als de medewerking van verscheidene onafhankelijke partijen op het gebied van infrastructuur en onderhoud blijven de grenzen van het netwerk zich verleggen.

Onze gemotiveerde medewerkers maken het elke dag opnieuw mogelijk om een kwalitatieve internetverbinding te leveren tegen de beste voorwaarden. De kernwaarden van de oprichters worden hierbij na aan het hart gedragen. Zo levert Wireless België met trots gratis draadloos internet aan liefdadigheidsorganisaties, wijken waar minderbedeelde inwoners een meerderheid vormen, hulpdiensten, evenementen met een humaan karakter, …

Een groot en performant netwerk uitbouwen vergt tijd, moeite en geld. Aangezien onze verbindingen voor particulieren gratis zijn, wordt het netwerk gefinancierd door bedrijven. Zij kunnen bij ons terecht voor internetverbindingen aan zeer hoge snelheid, maar ook heel performante WAN-connecties.

Zelf verbinding maken met Wireless België, of nog vragen? Lees onze FAQ en je bent al een heel eind verder.